fredag den 7. januar 2011

Det dér fredag...

...det er altså lidt overvurderet, ihvertfald hvis man som mig læser til eksamen, og det lige så godt kunne være tirsdag. Til gengæld er Oreos i samme situation slet ikke overvurderede og slet slet ikke sammen med et glas mælk. Jeg synes egentlig, at de er lidt for hypede, eller i hvertfald lige til jeg sætter tænderne i dem, for de smager jo yum! Føtex har en pakke med 4x4 Oreos til en ti'er resten af ugen. Det er meget smart med sådan nogle pakker med fire i hver, så kommer man ikke til at spise for mange på en gang. God weekend til jer der holder sådan noget :)

3 kommentarer:

 1. Jeg har det helt på samme måde.. Weekend burde aflyses i eksamensperioden :)
  Og mht Oreos er det jo en sand drøm for ganen ;)

  SvarSlet
 2. Ja, men måske er det også lidt tarveligt for dem, der arbejder hårdt, de kunne måske bare lade være med træde så meget i det :) og ja, mums ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. ^åh, jeg har netop spist den sidste Oreo-kiks i pakken. Æv. God læselyst.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.