torsdag den 27. januar 2011

Grib tasken

Eller clutch! Super upratisk og super fed, disse tre må gerne komme hjem til mig. Selvom jeg elsker sort er det meget rart med noget til at bryde det sorte. Den hvide ville være fin til at minimalistisk look, med enkle sølvsmykker og neutral make up, den turkise til et mere art deco-inspireret look med glimtende sten og vildere make up, og den røde til de klassiske look med matchende læber og fine guldsmykker.   

Billeder fra topshop.com - hm.com - asos.com

5 kommentarer:

 1. Åhh.. den store røde er jo fantastisk!!

  SvarSlet
 2. Der er ikke noget bedre og flottere end en clutch! Hvor ville jeg gerne eje 1000-vis af dem, hvis ikke de var så mega upraktiske - kan simpelthen ikke "finde ud af" at gå rundt med dem - får lagt den fra mig i en butik osv. Super ærgeligt!:) Er især vild med den fra H&M, den er sådan lidt konvolut-agtig.

  SvarSlet
 3. Michelle: Ja, det synes jeg også, bare penge voksede på træerne...

  Nannah: Det er jo det. Jeg er dog blevet bedre til det, men det bliver vist aldrig min hverdagstaske...

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Jeg elsker alle 3! -Står lige nøjagtig i samme situation og synes bare at jeg mangler en farvet clutch (eller 3!) ;)

  Ha' en dejlig weekend.

  Kig forbi min blog hvis du lyster :)
  justmeandmy88.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Just me: ja, det ville ikke være dumt med alle tre, men det ville løbe lidt op ;) God weekend :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.