tirsdag den 25. januar 2011

Så er det begyndt

Om en uge overtager min kæreste og jeg vores nye lejlighed, og så skal det males meget hurtigt. Alt i mens jeg gerne skulle starte på uni i Kbh og bo hos mine forældre, indtil vi kan rykke alle vores ting over og flytte rigtig ind. Det hele går meget stærkt, og det er ved at være de sidste dage i Århus, det føles meget mærkeligt. Da vi flyttede herover for 4,5 år siden, flyttede vi samtidig hjemmefra, og der var faktisk ikke så mange ting (vi tømte Ikea da vi flyttede herover), og vi havde desuden god tid over sommeren til at male og finde os til rette. Nu har vi sååå mange ting  og det hele sker oveni hinanden. Det er meget mærkeligt at flytte så langt så hurtigt. Nå men jeg ville egentlig bare fortælle, at fra nu af og de næsten par uger står i flytningens tegn, så nu må se se, hvor meget bloggeri det bliver herfra.  

3 kommentarer:

 1. Hej :)

  Jeg har givet dig en award - http://frkemma.blogspot.com/2011/01/8-ting-om-mig.html

  Emma

  SvarSlet
 2. Håber i kommer nemt igennem flytningen :) Og velkommen til sjælland igen :)

  SvarSlet
 3. Emma: Mange tak, jeg kigger lige på den når jeg ikke har så travlt :)

  Rijah: Det håber jeg også, det er et stort rod ;) Tak, det bliver godt :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.