torsdag den 3. marts 2011

Lidt sommerkøb

Lige inden det store flyttekaos (og 30 for 30) startede, slog jeg mine klør i disse sandaler i læder og træ fra H&M - på udsalg til 50kr selvfølgelig. Jeg er lidt både-og med det lyse træ, men jeg synes det fungerer ret godt med disse sandaler og farven på læderet, som forresten er rigtig blødt. Dem glæder jeg mig at bruge til sommer. Og så glæder jeg mig også lige til sommeren. Kom nuuu!

7 kommentarer:

 1. Hvor er de fine!
  Hvorfor finder jeg aldrig den slags lækkerier på udsalg?:o)

  SvarSlet
 2. Hold da op et kup! og så i ægte læder - godt scoret :D

  SvarSlet
 3. De kommer til at blive et hit til sommer! :D

  SvarSlet
 4. Fru BB: træning, træning, træning ;)

  Betina: Jep, og det er bløøøødt

  Pernille: ja, er de ikke? Glæder mig til at se dig snart.

  Bethina: Det tror jeg også :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Jeg har dem også og jeg synes de er nærmest umulige at gå i! Har overvejet at tage dem til skomager, for at få rundet det forreste af sålen lidt, så man "vipper" nemmere. Hvis det er til at forstå..
  Du må lige give en tilbagemelding, når du finder ud af, hvordan de er at gå i..

  SvarSlet
 6. Lise: det lyder spøjst, nu har jeg kun prøvet dem hjemme i stuen, men der var det fint nok. Jeg tror ellers godt, jeg forstår, hvad du mener. Det er lidt ærgeligt, hvis man ikke kan gå i dem.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.