mandag den 21. marts 2011

Nye lakker

Som jeg skrev i går kom mine seneste to Essie lakker i lørdags. Jeg fik lige smugprøvet dem på en enkelt finger, og de er rigtig fine. Jeg over overvejer lidt at tage den røde på til i morgen, men så skal tøjet også passe bare lidt til, og der er den klare en del nemmere. De nederste billeder stammer fra i går, hvor  jeg havde stillet mine lakker op for at se, om jeg kunne finde på noget smart med dem. Det blev ikke lige til noget, men kæresten fik lige snuppet et par billeder, som jeg synes er ret fine.  2 kommentarer:

 1. Sikke nogen fine lakker. Jeg kunne godt tænke mig, at se den klare på :D

  Desuden er det nogen vildt gode billeder!!

  SvarSlet
 2. Hvad hedder den nye gennemsigtige lak, den ligner nemlig en jeg har, som jeg egentlig aldrig har fået brugt fordi jeg er lidt forvirret omkring den! Vil du ikke vise hvordan du bruger den?

  -Merete
  asinstyle.blogspot.com

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.