mandag den 18. april 2011

Dagens i solskin

Åh, jeg nyder sommerhuslivet. Jeg har fået lidt røde skuldre og så har det ellers været ballerinaer og bare arme hele dagen. Nu er det blevet lidt køligere, så sweateren er taget i brug, men da vi gik en tur lidt tidligere var et tørklæde nok. Jeg er vist gået i feriemode, så dagens pris må I undvære, men der er vist for knap 600kr alt i alt. Vi har forresten set påskeharen ;) jeg håber I nyder påsken (og til jer der ikke har påskeferie endnu, så kender jeg det godt, forhåbentlig får I nydt aftensolen)

1 kommentar:

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.