onsdag den 6. april 2011

Lidt udsalgskøb fra Topshop

Jeg hoppede lige på til Topshop udsalg i morges. Det er ikke fordi, jeg står og mangler hverken paillet- eller ruskindsshorts, men til £3 stykket var det sværts at lade være, og shorts er der ikke mange af i skabet. Kjolen skulle være lilla og kostede £5 (kostede £200før!), så jeg endte på under 130kr inkl fragt. Det er lidt dumt, for jeg har lige siddet og kigget på, at mine fejlkøb sker ved "rigtig gode tilbud", men jeg overlever altså, hvis jeg har spildt 40kr på et par pailletshorts, de er pæne at se på hvis ikke andet. Jeg føler mig dog heller ikke helt sikker på, at tingene er mine endnu, for jeg har oplevet at Topshop før har lavet fejl.

Tingene er jo udsolgt nu, men jeg vil foreslå at kigge på udsalget fredag morgen, hvis jeg kender Topshop ret, kommer der måske nogle ting der. Der er nogle ting, de åbenbart bare skal af med, jeg har før misset en lædertaske til £3, fordi jeg lige var lidt for langsom.

Billeder topshop.com

2 kommentarer:

  1. Uh, de shorts har jeg selvfølgelig også kigget på. Spændende om jeg er så heldig at finde dem derinde.

    SvarSlet
  2. Beam: jeg krydser fingre - ellers er der nok nogle andre fine ting ;)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.