torsdag den 21. april 2011

Ugens budgetfund: Design til en brøkdel

Denne ugens budgetfund er lidt anderledes, men det er jo også påske. I denne uge er det lidt dyrere end normalt til gengæld, er der flere tusinde kroner at spare, for udover the Outnet, som er et godt sted at finde designvarer til en slik, så er Asos heller ikke helt dum. Der er en del at fine kjoler og det er en god måde at få noget anderledes, end det man plejer og måske i andre materialer, men det kan være en god i idé at overveje, om man ville købe kjolen, hvis ikke man kendte den tidligere pris og mærket.

Nå men jeg har udvalgt fire kjoler jeg synes er flotte (fra øverst venstre med uret): Draperet kjole fra Cynthia Steffe £70 (før £280). Sort flæsekjole fra See by Chloe £60 (før £315). Pudderfarvet silkekjole med sten fra Belle and Bunty £71 (før £315). Fin asymmetrisk lbd fra Halston Heritage £71 (før £238)

Billeder fra asos.com

2 kommentarer:

 1. Er vild med See by Chloe kjolen :)

  SvarSlet
 2. Hej Vibeke!
  Jeg købte den sorte kjole fra asos, den du postede som ugens budgetfund..
  Jeg viser den frem på min blog her og har linket tilbage til dig. :-)

  I tilfælde af du vil kigge, er linket her: http://michellesmodeslam.blogspot.com/2011/04/arets-frste-dag-med-bare-ben.html

  God påske.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.