søndag den 14. august 2011

Fødselsdagsfin

I dag har jeg været til min kusines (hej Mia) yngste drengs fødselsdag. Han blev tre, og der var både lækker islagkage og chokoladekage (som jeg dog ikke fik smagt, fordi jeg havde forspist mig i god mad), og så blev der ellers kæmpet med skumsværd og pustet balloner, til jeg var ved at besvime. Jeg skulle lige lufte min nye nederdel idag og de der fantastiske glimmerstøvler, som man sagtens kan lege i. 

Tidligere på dagen kiggede kæresten og jeg på lejlighed, og jo vi flyttede i februar, men der er en større lejlighed ledig, så nu skal vi bare vente til på tirsdag for at finde ud af, om den bliver vores. Det er dog langt fra sikkert for der er selvfølgelig en fin venteliste, da vi bor i andelsboligforening. Det er heller ikke fordi jeg har helt vild trang til at gøre lejlighed i stand allerede, så det går nok uanset udfaldet. 

Dagens pris = 789,90kr [Bluse (H&M) 59,95kr - Nederdel (H&M) 20kr - Støvler (Topshop) ca 650kr - Strømpebukser (H&M) 29,95kr - Halskæde (ebay) 30kr ]

4 kommentarer:

 1. De er altså fine de sko :) Og super køb med den nederdel!

  SvarSlet
 2. Jeg får stadig kriller i maven over de smukke støvler, som jeg godt ved jeg aldrig ville få brugt..haha.
  Hvor er de dog fine!

  SvarSlet
 3. June: jamen jeg er jo helt enig :)

  Pernille: Så er det jo godt jeg kan vise dem på bloggen engang i mellem ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Jeg elsker støvlerne og har været så forelsket, siden jeg så dem første gang. De passer super godt til dit outfit! :-)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.