søndag den 11. september 2011

Budgetønsker til under 100kr

Jeg holder shoppestop for tiden (man kan jo ikke bare købe lejlighed to gange på et år, uden det koster lidt), men hvis ikke jeg gjorde det, havde nogle af nedenstående ting fundet frem til min garderobe, specielt fordi de alle koster under 100kr. Strikken til 79,95kr fra H&M er jeg blevet mere og mere vild med, så den håber jeg stadig er tilbage, når jeg igen kan svinge dankortet. De sorte jeans er også fra H&M og koster 99kr, jeg så dem i butikken den anden dag, og de virkede ret fine til prisen. Sølvhalskæden er fra chanti og er i sterling sølv, den koster kun 18kr, så den ville jeg købe et par stykker af og så sætte sammen én laaang kæde, men man kunne også bruge dem som armbånd. Tørklædet er fra Gina Tricot og står i 79kr. Jeg er vild med mønstret og den flotte farve - et tørklæde er en nem måde at få lidt farve ind i outfittet på. En anden måde man kan få farve ind er neglelak og denne mørkelilla fra Essie hedder velvet voyeur, den kan du finde på ebay til 40-50kr.


Billeder fra hm.com - ginatricot.com - essie.com - chanti.dk

2 kommentarer:

 1. Mon det er den strik jeg har købt? Den her:
  http://michellesmodeslam.blogspot.com/2011/09/fra-h.html

  Den ligner hvert fald lidt. :)

  Både de sorte bukser og neglelakken kunne jeg også godt hoppe med på. Jeg mangler virkelig et par sorte slim jeans.

  - Michelle
  - MichellesModeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Nice blog dejligt med budgetønsker til under 100kr

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.