torsdag den 29. september 2011

Fundet frem fra gemmerne

Uh, bloggen trænger godt nok til at blive støvet af, jeg har altså ikke glemt den, jeg tror bare mine prioriteter er anderledes. Det kommer nok ikke til at ændre sig så meget nu, hvor projekt "sæt ny lejlighed i stand" begynder på lørdag. Det kan også være jeg går helt bolig-blog-amok, hvem ved? Jeg havde faktisk næsten lavet et boligindlæg med så døde strømforsyningen til min computer, så nu sidder jeg med min gaaamle, som så også er blevet støvet lidt af. 

Den tredje ting, som jeg har findet frem fra gemmerne, er denne finde lædertaske. Den er fra før bloggens tid, men stadig købt super nedsat til 50kr i H&M. Lynlåsen har det været i stykker, så jeg havde opgivet den. Forleden dag brugte jeg så lige 10 minutter på den, og nu er den klar til brug igen, hvor er det dumt jeg ikke fik gjort det før, men det er jo altid ting p to do listen.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.