fredag den 11. november 2011

Lettet

I dag har jeg været til eksamen, og selvom eksamensangsten fik det bedste af mig, så var der alligevel nok tilbage til, at jeg kune få et syvtal, så nu er jeg lettet. Selvfølgelig ville jeg gerne have haft ti eller tolv, det var et kursus jeg gik virkelig op i, og hvor jeg fik lært en masse, så dt ville jeg gerne have vist, men jeg er så glad for, at angsten ikke mere resulterer i dumpekarakter men faktisk i en meget anstændig karakter. Næste mål må være at komme op i to cifre. Nu står den på weekend for mig - faktisk hele vejen frem til næste søndag, så jeg kan love jer for den står på lejlighedsistandsættelse og måske noget mere blogging.


6 kommentarer:

 1. Tillykke for filan!

  jeg kender alt alt for godt det med eksamens angst!

  SvarSlet
 2. Tillykke med første skridt ud af eksamensangstens klør. Det er vel næsten den bedste eksamen at bestå??
  Næste gang bliver det garanteret endnu nemmere.. :)

  SvarSlet
 3. Har lige smidt et spørgsmål på din sushi guide :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.