lørdag den 10. december 2011

Mit udsalgskup

Som jeg skrev i går har the Outnet udsalg, og jeg nåede selv at hapse denne lækre taske fra Foley + Corinna sat ned fra knap 4000kr til omkring 650 inkl. fragt. Det er så ikke min taske endnu, for de gamle giver (det meste af) den i julegave, så jeg må vente pænt til juleaften. Det kan godt være, at jeg så ved, hvad jeg får i julegave, men jeg er spændt alligevel. Nu håber jeg altså ikke, at de har lavet en fejl så den er udsolgt allligevel, jeg synes ofte sådan noget går galt under udsalg. Fik I hapset noget?
Billeder theoutnet.com

3 kommentarer:

 1. Ej nej nej. Lucky you! Jeg har selv overvejet en foley+corinna taske, så jeg er lidt misundelig ;)

  SvarSlet
 2. flot taske må jeg sige :) har ikke råd.. gad ellers rigtig godt udsalgsshoppe på theoutnet... :)

  SvarSlet
 3. Fede tasker! Og et godt kup ;)

  Er især vild med den første.

  Kig endelig forbi min nye blog: http://klassiskmode.blogspot.com/

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.