onsdag den 11. januar 2012

Udsalgsfavoritter hos Zara

Jeg synes godt, Zara kan være lidt langsom med at sætte udsalgsvarerne ordentligt ned, men nu begynder det at ligne noget. Favoritten må være den smukke kjole som jeg selv lige har bestilt, den er sat ned til 199kr fra 699kr. Ballerinaerne er i skind passer perfekt til foråret, de koster også 199kr sat ned fra 559kr. Håndsmykket er ret cool, hvis jeg ikke jeg havde noget med ringe (jeg kan bare ikke have dem på), så var det købt, det koster 39kr sat ned fra 159kr. Glitterbæltet overvejer jeg stadig, jeg synes, det er en smart måde at få lidt glitter ind, uden det bliver for meget. Det koster også 39kr sat ned fra 89kr.


Billeder fra zara.com

2 kommentarer:

  1. Ja tak!!!!

    Sidst jeg var der, fandt jeg en bluse, der var sat hele 10 kroner ned! Ha ha

    SvarSlet
  2. Det er jo helt latterligt, jeg bliver næsten fornærmet over sådan noget, så kunne de jo lige så godt lade være med at sætte prisen ned ;)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.