onsdag den 18. februar 2009

Hjælp, pladsmangel!

Jeg mangler plads til mine modeblade! Jeg rydddede op i dem i weekenden. Bagefter kunne jeg konstatere, at jeg i gennemsnit køber 2,5 blade om måneden (dog inkl mit billige US Elle abonnement som snart ophører), men endnu værre: jeg har ikke plads til flere blade.


Lige nu ligger de i tre bunker på en reolhylde, men de støder på hylden ovenver. Desuden har jeg aldrig været vild med den måde at opbevare dem på, det er besværligt et tage et blad fra midten af en bunke, og man kan ikke se nogle af de smukke forsider. Så nu har jeg indledt jagten på den perfekte måde at opbevare blade.

Hvordan opbevarer du dine blade? Skriv endelig hvis du har en god løsning, eller hvis du har samme problem.

Her til sidst får i lige yndlingsforsiderne:3 kommentarer:

 1. Overvej evt. en gammel tallerkenrække på væggen...

  SvarSlet
 2. Det var ikke dårlig idé. Det er bare ikke meget vægplads. Måske kan man videreudvikle det.
  Tak for forslaget!

  -Vibeke

  SvarSlet
 3. Samme problem hos mig!
  Jeg har en tallerkenrække, men der er altså heller ikke plads til mange :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.