torsdag den 19. februar 2009

Udenlandske magasiner

Nå nu jeg er ved de der blade:
For lidt over et år siden tegnede jeg abonnenment på amerikansk Elle. Jeg fik 14 numre for 32$, (ca 13 kr pr nummer) og jeg har været godt tilfreds med det. Desværre er har de sat porton op fra 20$ til 63$, og så er det jo ikke så godt tilbud. Men nu har jeg fundet nogle andre gode tilbud:


Man kan få 12 numre af Harper's Bazaar(US) eller Marie Claire(US) for kun 28 $ (ca. 165 kr). Det er noget af en besparelse specielt når man sammenligner med at jeg på en dansk side fandt de samme abonnementer til hhv. 840 kr og 660 kr.
Begge blade udgives af Hearst, og du kan finde dem samt andre billige abonnementer her


Amerikansk og Britisk Vogue er noget dyrere, men stadig meget billigere end hvis du skulle købe det i kiosken, man kan nemlig få 12 numre Amerikansk Vogue for 70 $ (ca 415 kr). Jeg rodede lidt rundt i det, man du kan få det her. Britsk Vogue fås for 80 £ (ca 680 kr) for 12 numre her.

Er man stadig interesseret i Elle (US) trods højere priser kan man få 12 numre af Elle (US) for 73 $ (ca. 430 kr) her og man kan få 12 numre af Elle (UK) for 57 £ (485 kr) her

Der er selvfølgelig en masse andre gode tilbud derude, reglen er at man ikke skal tegne abonnement på de danske sider men direkte fra forlaget.


Jeg tror næsten, jeg skal have et abonnement på Harpers' Bazaar, når mit Elle udløber. Jeg har ikke rigtig læst det før, så hvis der er nogen, der har, må I gerne anmelde det.

1 kommentar:

  1. åh gud, det skal jeg da helt sikkert også!!! Tak for det geniale tip!!!

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.