fredag den 27. februar 2009

Nittesandaler fra H&M

Jeg havde ikke lige opdaget, at H&M var kommet med et bud på nogle nittesandaler. De koster 98 kr, så det kan ikke være så meget billigere. Jeg havde nu foretrukket, at de hvide havde haft sølvnitter, og de sorte havde haft guld/messing. Men helt dumme er det ikke. Jeg vil helst have de sorte.


fra hm.c0mfra hm.com

2 kommentarer:

  1. Synes de ser frygtelig billige ud (måske når man er vant til at se på stevemadden.com)... men det er de selvfølgelig også...

    SvarSlet
  2. Hehe, ja det er de nemlig. Og jo, de sorte skinner lige lovlig meget. Det er nok sådan nogle man skal se i virkeligheden.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.