onsdag den 4. februar 2009

Velkommen

Så kom endnu en blog til verden: nemlig min! Jeg har brug for at komme ud, med alle mine tanker, så nu har jeg taget skridtet og fået mig en blog. I mit første indlæg, vil jeg introducerer to af mine hidtil yndlings budgetfund, som også har en smule diy. Jeg har ikke mange penge at gøre godt med, så mit generelle mål er at få så meget, af det jeg drømmer om til overskuelige priser.

Mit første fund er fra føtex (og så lidt fra pandurohobby og tiger): ankelstøvler i fake læder med nitter. Nitterne har jeg købt i panduro og limet fast med superlim (købt i tiger). Jeg er ret glad for nitter og har også drømt om primarks gladiator heels, men har erkendt at de bliver for høje for mig. For resten er der for ca. 30 kr nitter, 10 kr superlim og 50 kr støvler. Det er en god i idé at kigge i føtex, hvis man mangler billige sko man kan lege.

Næste køb er også fra føtex. Jeg var ikke sikker på, om laksko var lige mig, men da jeg så disse til 30 kr, slog jeg til, og de har virkelig vokset på mig siden. Jeg glæder mig til, at det bliver lidt varmere, så jeg rigtig kan få dem brugt. Jeg har lidt overvejet at sætte silkebånd i som snørrebånd, men jeg er ikke nået dertil endnu.

Det kommer flere budgetfund senere sammen med en masse andre gode idéer til, hvordan man for mest muligt ud af ingenting.

5 kommentarer:

 1. Hej Vibeke! Tillykke med bloggen. Glæder mig til at læse med. De der flade laksko er helt fantastiske! Er de fundet for nylig? Kia.

  SvarSlet
 2. Mange tak! Det er godt nok noget tid siden, og de er væk i min føtex i Århus. Men jeg så dem omkring nytår i Føtex i Frederiksberg centret. Så det kan være at der gemmer sig nogle rundt omkring.

  SvarSlet
 3. Øøøøøøøøøøøøv, de laksko vil jeg også ha'! Jeg satser virkelig på, at de gemmer sig ude i forstæderne (hvor jeg huserer). Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle sige det, men jeg må virkelig til at komme noget mere i Føtex (!)

  Dine hjemmelavede nittestøvler er i øvrigt også cool (og noget billigere end dem, jeg drømte om på min blog forleden!) Skønt skønt tip! Jeg har flux føjet din blog til min blogroll så jeg kan få flere fede tips!

  mvh
  Mette

  SvarSlet
 4. Tak! Ja, føtex gemmer faktisk på rigtig meget meget. Jeg har også set pailletkjole til 100 kr, desværre sad den lidt mærkeligt på mig.

  SvarSlet
 5. Hey,
  Og til lykke med din nye (men nu ikke så nye) blog. Glæder mig til at følge med. Elsker titlen på den i hvert fald.
  Fine laksko - god idé med silkebåndene.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.