onsdag den 4. februar 2009

DIY halskæde

I februarnummeret af Cover så jeg denne fine halskæde fra Malene Birger. Jeg kunne ikke lige finde et billede af den på nettet, så jeg har taget et af bladet.

Jeg har altid været vild med sikkerhedsnåle og har lagt en del halvfærdige sikkerhedsnålsprojekter bag mig, denne gang skal være anderledes. I går købte jeg ind til projektet. Jeg fik vist købt materialer for ca. 65 kr (hvilket jo er en hel del mindre, end de ca. 1200 kr halskæden koster). Det skal lige siges, at jeg havde de små transperante perler i forvejen, men de koster vist 10 kr for to poser i tiger.

Jeg købte
 • 9 x 12 sikkerhedsnåle i søstrene grene til 0,48 kr for 12 stk
 • 2 x poser transperante lyseblå perler i tiger til 10 kr for 2 stk
 • 1 x pakke små "sølv" perler med ca 150 stk for 23 kr i Panduro hobby
 • 1 x pakke store "sølv" perler med ca 50 stk til 28 kr også fra Panduro
Tråd og de små perler havde jeg selv.

Jeg satte de transperante perler på sikkerhednålene, så tilfældigt jeg kunne. Det er lidt svært at forklare, hvordan man gør, men man kan de på billederne prøve sig frem, ligesom jeg selv gjorde, eller gør for jeg er ikke helt færdig endnu men her er det foreløbige resultat:

og så et tættere på:

Nu er jeg ikke super kreativ (der er forskel på gerne at ville være det og så være det), så jeg tror det fleste kan gøre det. For resten kostede Cover kun 25 kr, hvilket jo også er billigt i forhold til, hvad det plejer.

4 kommentarer:

 1. Den skal jeg SÅ meget prøve at lave :o) Tak for inspiration - og en i øvrigt god blog. Jeg er selv ganske stil-forladt, men aspirerer til at ændre på dette faktum engang ved lejlighed.

  SvarSlet
 2. Jamen, det var da så lidt! God arbejdslyst, du skal endelige skrive, hvis der er noget, du er i tvivl om. Og det minder mig om, at jeg hellere må lægge nogle billeder ud af det helt færdige resultat.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Jeg er faktisk lidt i tvivl om lukke-mekanismen, men det kan være det bliver opklaret hvis du lægger billeder af det færdige resultat op :)

  SvarSlet
 4. Super flot og god idé til et projekt.
  kunne man lokke dig til at lave en video hvordan man tråder det hele sammen?

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.