søndag den 8. marts 2009

Nynne er tilbage

Det var nok det bedste, der kunne ske denne søndag formiddag. Jeg er syg og havde lige taget første skefuld havregrød, (jeg har ikke taget noget billede, men det var med smørklat, sukker OG kanel), og så åbner jeg søndagspolitiken og ser den glædelige nyhed. Jeg har læst med næsten siden starten, og jeg var nok egentlig for ung dengang. Men jeg har elsket hver søndag at kunne læse et nyt afsnit, og selvom jeg kun er 22 og Nynne er dobbelt så gammelt, så suger jeg det hele til mig igen. Hun er den eneste, hvor jeg orker at læse om det der, "jeg laver fejl og derfor er jeg helt fantastisk" (hvis det giver nogen mening). Jeg kan umiddelbart ikke se om det bliver lagt ud på internettet, men der kommer nok en bog på et tidspunkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.