fredag den 6. marts 2009

Online modemagasiner

Når jeg læser modemagasiner er det hovedsagelig for at blive inspireret af alle de ting jeg ikke selv kommer i nærheden af. Nu har jeg fundet en ny måde at blive inspirret uden det koster 50kr blad: Online modemagsiner! Jeg er kommet frem til nogle stykker som jeg gerne vil dele med jer.

Mit yndlings indtil videre er Canvas der er mange smukke billeder og fotoserier og så er der ingen reklamer.


fra canvasmagazine.netEt andet er det portugisiske blad PARQ, som er på potugisisk men der er en engelsk oversættelse i bladet. Der er reklamer i og henvender sig til begge køn.


fra pagmag.com


Finch har også nogle meget smukke fotoserier og jeg tror det er et nyt blad men meget fint.

fra finchmagazine.comJeg er også faldet for H magazine der er spansk. Jeg tror ikke der er engelsk oversættelse, men jeg har kun kigget på billederne.

fra hmagazine.com

Der er helt sikkert flere gode magasiner derude så hvis du kender et må du gerne sige til!

1 kommentar:

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.