mandag den 16. marts 2009

Overspringshandling #1

Ja, jeg skulle bare lige gå en lille tur, og så kom jeg til at gå på shopping. Nå, jeg fik noget motion og frisk luft, og det er vigtigt, når man læser til eksamen.

Desuden fik (nok snarere købte) jeg en fin lille lakclutch med hank fra Tiger til 20 kr, samt knap 2 kg vindruer - også til 20kr (Tak til grønthandlermanden, der gav en ekstra pose gratis). Hvis nogen er interesseret, er der tre poser vindruer for 20kr hos den der grønthandler, der ligger på strøget (kan ikke huske hvad den hedder). De er fine uden sten og søde.

Hvad jeg ikke købte var denne fine nederdel sat ned til 49,75 fra H&M Trend på lille torv. Desværre skal grænsen gå et sted, så den kom ikke med hjem. Der var flere i str 38.


Sidst men ikke mindst spottede jeg et par læder(ægte) leggings str 40 fra only i vero moda i Bruuns, der var sat ned til 300kr. Det eneste men var at de var gået lidt op et sted, men det var til at sy. De var desværre for store til mig.

4 kommentarer:

 1. Iiiiih, så kan man lære at vente. Den nederdel har jeg købt til fuld pris i sin tid - og stadig ikke brugt. Den er selvfølgelig også ret sommerlig efter min mening. Men fin, det er den nu.

  SvarSlet
 2. Hvor ærgeligt. Jeg stod faktsik for nogle uger siden og kiggede på den, der var den til fuld pris. Jeg synes tingene kommer hurtigere på udsalg. Jeg havde gået og luret på en kjole til 179kr på et tidspunkt, et par måneder senere var der super udsalg, så jeg endte med at betale 27,50kr. Så jeg er begyndt at have is i maven, hvis det ikke er ting, jeg bare må have, eller står og mangler her og nu.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Ja, det var ret surt. Men jeg tror stadig den bliver god til sommer. Jeg tror den er lidt for kold nu - selv med tights under.
  Jeg må vist til at lægge shoppingstilen lidt om. Men mangler man ikke altid tøj? Eller...

  SvarSlet
 4. Den bliver rigtig fin til sommer, det er jeg helt overbevist om. Jeg synes faktisk, du lokker lidt nu, det er ikke særlig sødt ;) Jeg plejer at bytte ting fra H&M, hvis ikke jeg har brugt det inden for de 30 dage.

  -Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.