mandag den 16. marts 2009

Stor skuffelse over nittesandaler

Jeg har jo tidligere skrevet om disse sandaler. Og i dag på min overspringshandlingstur så jeg dem i levende live. Hvilken skuffelse! Det hele er syet på og i rigtig dårlig kvalitet. De var ikke de 200kr værd! Til gengæld er der rigtig mange fine gladiatorsko for tiden hos Deichmann både med og uden hæl og i brun, sort og ruskind til priser mellem 150kr og 250 kr. Der kan man nok gøre nogle fund.
deichmann-sko.dk

2 kommentarer:

  1. Nej, øv hvor trist.. :) Må lige selv tjekke dem ud en af dagene..

    SvarSlet
  2. Ja, det er sikkert meget godt lige selv at lure dem, men jeg syntes godt nok, der var mange pænere sko, man kan bruge de 200kr på.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.