lørdag den 28. februar 2009

Endnu flere nittesandaler

Ja ja, jeg er gået lidt i selvsving med de nittesandaler (se her, her og her ), men jeg skal altså have mig et par til sommer, og så stødte jeg lige på Deichmanns reklameavis (se den her) og så disse tre:


Første par kommer i starten af marts (hvilket må være lige om lidt?) og koster 199kr. De er mine favoritter lige nu, men jeg kan nå at skifte mening mange gange.


Andet par burde være i butikkerne og koster også 199kr. De minder lidt om Gucci-stiletterne, men der er bare et eller andet ved dem, der er lidt konet, jeg tror det er hælen. Det kan være, man bare skal se dem i virkeligheden, (hvilket jeg nok snart kommer til).


Sidste par kommer i slutningen af marts og koster som de to andre par 199kr. De måtte gerne have haft lidt flere nitter, men jeg kan godt lide farven.

Jeg har redigeret en smule i billederne, de oprindelige stammer fra deichmann-sko.dk

3 kommentarer:

 1. Wow. Jeg vil have de øverste NU! :)

  SvarSlet
 2. Ditto! Siger du ikke til, hvis du ser dem live & in person?

  Åh, jeg VIDSTE, jeg skulle have kigget i Deichmann, da jeg var i Fields igår aftes, jeg kunne bare ikke mere. Snøft!

  SvarSlet
 3. Jeg tror altså også, at det bliver det første par, jeg vil rende rundt med til sommer.

  @ Mette: De skulle først komme i starten af marts, så de var der nok ikke i går :) Jeg skal helt sikkert hen kigge på dem i næste uge, så skal jeg nok anmelde(hvis de er kommet).

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.