tirsdag den 17. marts 2009

Udsalgsfund fra MissSelfridge

MissSelfridge har lagt nye udalgsvarer ud og der er en del fine ting imellem. Her er mine yndlings:

billeder fra missselfridge.com

1: 20£ - 2: 15£ - 3: 15£ 4: 17£ - 5: 10£ - 6: 20£ - 7: 10£ - 8: 17£ - 9: 30£ - 10: 15£ - 11: 10£ - 12: 15£.

Jeg mangler virkelig t-shirtkjoler, og der er flere fra udsalget der lokker. Buksedragten kunne blive ultra cool, hvis den lige blev bleget. Men det, der virkelig kræver al min viljestyrke for ikke at købe noget, er den fine clutch, man både kan få i pudder og sort. Den er så fin og så kun til 10£, med fragt bliver det ca 125kr. Jeg overvejer, om de 127kr jeg fik tilbage i skat skal kastes efter en clutch, men jeg havde bare sagt stop til shopping. Jeg må være stærk!

3 kommentarer:

 1. Ok, nu tror jeg snart, jeg bliver nødt til at lade være med at læse din blog. Du er nemlig lidt for god til at "inspirere" og at spotte de billige (gode) ting. Iiiih. :o/ Jeg kunne f.eks. også godt tænke mig en t-shirtkjole. Hm.

  SvarSlet
 2. Jeg håber da du vil fortsætte at læse med ;) Det er jo heller ikke nemt for mig selv. Det er heldigt, at jeg har et fornuftigt forhold til penge, ellers ville jeg have et seriøst problem nu.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Ja, det gør jeg også, men iiiih, hvor får man da lyst til at shoppe, når man læser blogs. Æv.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.