onsdag den 11. marts 2009

Rød regnjakke

Jeg var lige forbi H&M's børneafdeling for lige at se om der var noget spændende. Her stødte jeg på denne røde regnjakke. Ingen af billederne passer helt. Hætten er aftagelig, og så kommer der en fin lille kinakrave frem. Den var kun str 134-140 ,mener jeg, men jeg kunne nu godt passe den. Det har nok været meningen, at der skulle være god plads. Den koster 198kr og jeg synes måske det er lige i overkanten. Der er bare noget over den der virkelig tiltaler mig, jeg tror det var den matte røde frave.


øverste billede er fra shop.hm.com


Jeg så også nogle fine sølvballerinaer til 80kr, som jeg går og overvejer. Børnestørrelser går op til str 38.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.