mandag den 20. april 2009

Billige billetter til London

Lige nu har ryanair flybilletter Århus-London til 1 kr pr vej! Dog skal man lige være opmærksom på at der er nogle gebyrer og andre udgifter:

1. Der er et gebyr på 5£ pr. person pr. vej

2. Hav kun håndbagage med (max 10kg) og check in online, ellers er der en masse yderligere gebyrer.

3. Transport fra Stansted lufthavn til London koster 21,50£ for en returbillet (gælder vist 30dage).

Man kan jo gøre ligesom jeg gjorde og tage en endagstur, udrejse er kl 10.30 og man lander kl. 11.10 (lokaltid). Hjemrejse er kl 19.45 lokaltid.

Tilbudet gælder fra 4. maj til 30 juni og booking skal ske senest i overmorgen så man skal være hurtig.

Uh, jeg kunne godt tage en tur mere!

13 kommentarer:

 1. super tip! du har vel ikke et direkte link til de billige billetter? - til os mindre smarte :b

  - Betina

  SvarSlet
 2. Jo, det skulle gerne være her . Der er for resten også fra Billund og der er er lidt flere destinationer.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. hm. det ligner der er billetter tilbage men den hvis ikke noget. har nok desværre været for langsom.

  SvarSlet
 4. Lige nu er der ihvertfald den 27. maj. Man skal nok lige prøve sig frem. vælge en dato og så kan du gå frem og tilbage og se prisen

  SvarSlet
 5. ^ah, nu forstår jeg systemet, havde ikke lige luret at man skulle bruge den der ude i siden ;b hiver lige fat i manden og kigger på det. igen tak for tippet :)

  SvarSlet
 6. Nå ja, det skulle jeg nok have sagt, undskyld. Det var så lidt :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Et lille tip; Toget er selvfølgelig hurtigt, men bussen er billigere. Man kan få en billet ved skranken ved udgangen, eller bare betale i bussen, nede på pladsen. A6 til central london, man kan eventuelt stå af i Golder's Green og tage tuben derfra, hvis trafikken er for langsom.

  Eller, tænker jeg lige - A9 ind til Øst London, for der er knap så meget trafik og ruten er kortere. Så med central line direkte fra Stratford til Oxford Circus.

  Og tag så en nat på hotel eller hostel! Man når jo ikke meget på de fem timer en dagtur reelt giver.

  SvarSlet
 8. @FrkBlaBla: Ja, bussen er billigere, men den min veninde tog koster 8£ pr vej og så er der ikke meget sparet i forhold til tiden det tog. Hvor meget koster den du anbefaler?

  Og så er det selvfølgelig fedt med overnatning osv. Men det med at tage frem og tilbage er noget helt andet, der er en anden frihed. Det er jo ikke sådan man skal holde ferie, det er en anderledes date eller venindedag.

  - Vibeke

  SvarSlet
 9. Jeg ville bare sige tusind tak for tippet, nu skal min veninde og jeg en tur til London med en enkelt overnatning for 225kr i alt for flybilletterne (: Det er fra Billund-London d.5.-6. juni, hvis andre skulle være interesserede.
  Mvh. Dide

  SvarSlet
 10. Det var så lidt :) Hvor fedt, I må have en god tur, når I kommer dertil!

  - Vibeke

  SvarSlet
 11. Jeg tog bussen fra Stansted til London (frem og tilbage) og der kostede det 12 £ hvis du købte en retur billet med det samme. Så det er altså lidt sparet i forhold til toget. Det tog ca. 45 min og man bliver sat af på Victoria Station som er super centralt inde i London.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.