lørdag den 4. april 2009

DIY halskæde

Jeg er gået i gang med at lave en halskæde af de kæder jeg købte forleden. Resultatet ser foreløbig således ud. Det var meget nemt og tog ingen tid. Jeg er ret glad for den, som den er nu, og derfor har jeg besluttet at lave to.; én med det chunky kæder og en med de tynde, og så kan jeg både kombinere dem og bruge dem hver for sig.
Den tynde halskæde bliver lavet en denne slags kæde i et washed look, det er lidt sværere, men jeg regner med at få den lavet i løbet af i aften eller i morgen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.