torsdag den 2. april 2009

Godmorgen :)

Jeg vil bare lige varsle om et langt indlæg (med masser af billeder) om min fantastiske endagstur til London i går. Det var en super fed oplevelse, og noget jeg godt kunne finde på at gøre igen! Turen bød både på sightseeing, powershopping, demonstrationer (ikke fra min side dog), små mærkelige gader (noget af det bedste ved fremmede byer) samt en lille smule drama ved landingen i Århus Lufthavn pga. tyk tyk tåge. I dag er jeg helt mættet af oplevelser og har rigtig ondt i benene :)

Er der nogen, der har oplevet nogle gode aprilsnare? Jeg er gået lidt glip af dem, men jeg nåede da lige at bilde min far ind, at vi var nødlandet i Beldringe lufthavn på Fyn pga. af tågen, og nu ikke vidste vi ikke, hvordan vi skulle komme hjem. Den hoppede han på, ha! Det er ellers altid ham der finder på de gode.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.