torsdag den 2. april 2009

Torsdags Top Tre #9

Ugens Torsdags Top Tre har et tema der sjovt nok er London, det ar virkelig fyldt meget så derfor ser top tre'en således ud:

1. Turen til London - jeg har glædet mig så meget og så blev det også en dejlig tur

2. Billetterne til London - det var næsten for godt til at være sandt: 168kr for 2 personer tur-retur. Det endte med både at være godt OG sandt.

3. Demonstrationerne i London - frygtede virkelig at det blev et stor kaos, men de demonstrationer vi oplevde var fredelige

Nogen andre med en Torsdags Top Tre denne uge?

4 kommentarer:

 1. Hvor i alverden fandt du så billige billetter?! Det lyder da helt vildt!

  Fin blog forresten, faldt lige over den, så nu er jeg igang med at læse "baglæns";)

  SvarSlet
 2. Det var på ryanair.com og fra Århus lufthavn, det gælder om at være der på det rigtige tidspunkt. Vi gav 4 kr pr vej pr person og så 5£ i gebyr også pr vej pr person. Man skal checke-in online og kun have håndbage for at undgå ydeligere gebyrer. Lige nu er der vist billetter til 27kr pr vej. Men du skal også lægge transport fra lufthavn til London oveni, der gav vi ca 300kr for to personer retur.

  Mange tak, og velkommem til :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Lige nu kan man faktisk finde ture til 19,50kr pr vej i maj og juni

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Det er godt nok billigt - tak for tip - men lidt ærgerligt at man ikke kan flyve fra Kastrup, når jeg bor i Kbh:)

  men tak for det gode tip!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.