søndag den 19. april 2009

I botanisk have + inspiration

Hvis jeg var designer, ville jeg helt sikkert tage i Botanisk have for at få inspiration. Det er utroligt, hvad naturen har fundet på. Desværre døde mit kamera (mobil) midt i det hele, så jeg vil gerne opfordre til, I selv tager i botanisk have og ser alle de mærkelige forunderlige former og henter inspiration. Desuden er der dejligt varmt og det er gratis! Først lige et billede af de fantastiske kaktusser, som jeg er helt vild med. De er altså store!
billeder fra discountliv.blogspot.com
Ps. Jeg var også i Paradis is og smagte mynte/lime, det er super godt og smager af mojitos.

4 kommentarer:

 1. Fede billeder ;D Du sku prøve en tur til Madeira.. Naturen dernede er helt fantastisk og de har en kæmpe stor botanisk have :)

  SvarSlet
 2. Mange tak, de var nok blevet federe med et ordentligt kamera, drømme drømme... Ja, jeg har faktisk været der, da jeg var yngre, men fik ikke set den botaniske have.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Gud hvor har jeg egentligt mange akvareller malet i Væksthuset i Botanisk have - det er et dejligt sted - måske jeg snart skulle smutte forbi igen!

  SvarSlet
 4. @Sidsel: Er det nogle du selv har malet? Der er mange mulige motiver ihvertfald

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.