søndag den 19. april 2009

Rabat måske?

Jeg tror næsten, jeg selv har droppet Matthew Williamson for H&M indtil videre, men jeg kom til at tænke på noget. Det ser da ud til, at man får mulighed for at købe det online. Rabatkoden, der giver 25% på en vare, gælder frem til d. 26. april, og hvis tøjet kommer online d. 23. april, vil det så være muligt at købe Matthew Williamson med rabat? Der er da noget at spare, hvis det muligt. Der er flere stykker tøj, der ca koster 1700kr bl.a. buksedragten, pailletkjolen og læderjakken, og der kan man spare 425kr (375kr hvis man medregner porto). Jeg ved ikke om det kan lade sig gøre, men det er da værd at forsøge, hvis man alligevel vil bestille online.

billeder: H&M

2 kommentarer:

 1. hej,
  røber du nummeret på rabatkoden?
  /C

  SvarSlet
 2. Hej. Jeg skrev det i andet indlæg, men den er 8382.

  -Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.