onsdag den 15. april 2009

Kakaomælk!

Ja, det handler ikke om mode, men en svaghed. Jeg er kæmpe fan af kakaomælk, det er så yum! Jeg har flere favoritter. Maja kakaomælk, der har en lidt salt smag. Cocio, der jo bare er en klasse for sig selv. Pulverkakaomælk, som er dejlig billigt, og hvor man selv kan dosere. Sukkerfri kakaomælk fra Hirtshals mejeri, der ikke indeholder aspartam, som jeg virkelig ikke lide smagen af. Og så er jeg egentlig også ret vild med Øllingegårds økologiske kakaomælk, som vist nok heller ikke indeholder sukker og har en lidt tør smag, men den kommer nok ikke til Århus (eller resten af Jylland). Uhm, jeg tror, jeg vil tage mig et glas nu...


Billeder fra arla.dk - oellingegaard.dk - carlsbergdanmark.dk

4 kommentarer:

 1. Hej Vibeke :D.
  Du har så ret, kakao er fantastisk! Jeg er selv vild med O'boy pulverkakao.

  Hvis vi har mælk som vi ikke skal bruge, elsker jeg at putte kakaoen direkte i katonen og så ryste. Det smager fantastisk!

  SvarSlet
 2. Hej :)
  Uh, sikke et godt tip, tak :)


  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Uhm, nu bliver jeg helt kakao-tørstig! Jeg ELSKER det også (selvom min kæreste synes, at det er en børnedrik - og jeg er altså 35, helt sikkert!)Favoritten her er Cocio og så den hjemmelavede med Nesquick, hvor jeg nærmest kan spise pulveret med bare en smule mælk i! Nam nam!

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 4. Sikke noget vrøvl, kakao er for alle, desuden mener jeg, at sportsfolk også drikker en masse kakaomælk, så må det jo være godt ;) Min kæreste blander nogle gange kakaopulveret i sin nescafe, det er heller ikke dårligt.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.