torsdag den 16. april 2009

Nogle gange er mode så uendeligt ligegyldigt

Jeg har lige set dokumentaren om folkemordet i Rwanda af Jørn Stjerneklar på DR 2. Jeg måtte kigge væk mange gange, og jeg græd, og jeg fik kvalme, og min kæreste måtte holde endnu mere om mig, og jeg havde slet ikke lyst til at se det, for det var så forfærdeligt. Hvordan kan mennesker slå deres medmennesker ihjel?

1 kommentar:

  1. Hej Vibeke. Jeg så desværre ikke dokumentaren fra starten og kom ind 20min ind i den.. Det ændrede ikke ved at det var et på mange måder forfærdeligt, grimt og tænkevækkende program. Jeg har tænkt på det hele dagen idag.

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.