tirsdag den 28. april 2009

Snak for en femmer

Så er jeg tilbage efter nogle hektiske og yders stressende dage. Det er ikke slut endnu, men det er i det mindste på et fornuftigt plan. Desværre måtte jeg både aflyse cafebesøg med Beam (undskyld!) i går og droppe tur til København i mogen og torsdag. Havde eller planer om både stor shoppetur i København (det savner jeg) og at slæbe en veninde med til Monkis åbningsfest, men jeg må vist hellere være kedelig og fornuftig.

Til gengæld lå der et fint brev fra forlaget Benjamin i dag, da jeg kom hjem. Jeg nåede lige at tro, at det var noget reklame, men så var det et 3 mdrs gratis abonnement på Costume, som tak fordi jeg havde været med i en læserundersøgelse. Lækkert!

Senere kommer der et indlæg om en fin kjole jeg har købt i dag, men jeg nok må returnere, dumme kjole!

2 kommentarer:

  1. Emma Anne Finsted28. april 2009 kl. 22.40

    Hvornår er der Monkis åbningfest? (:

    SvarSlet
  2. Hej. Unsdkyld sent svar. Der er i aften, men butikken åbner i morgen :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.