tirsdag den 28. april 2009

Seneste køb eller den dumme kjole

Ja, mit seneste køb er denne kjole fra H&M til 198kr. Desværre tror jeg ikke, jeg beholder den. Problemet er, at elastikken helt oppe er super stram, det giver slet ingen mening. Jeg prøvede også kjolen i en str 42, men elastikken var lige så stram, og resten var bare stort. Egentlig burde jeg følge mine egne råd og returnere den, men jeg er bare så vild med snittet og printet (og prisen), at jeg nu overvejer om, jeg kan sætte en anden elastik i. Hvis det går galt, er der jo stadig masser at stof til at eksperimentere med. Hvad synes I, jeg skal gøre? Og er der andre forslag til, hvordan man komme af med den stramme elastik?8 kommentarer:

 1. Hej,
  Du ser ellers fin ud i kjolen. Jeg har godt nok en symaskine, men jeg er ikke ligefrem ekspert. Håber der er andre, der kan hjælpe dig mht at sy den om.
  (håber du snart er færdig med opg. også)

  SvarSlet
 2. Jeg synes også du ser rigtig fin ud i den kjole så mon ikke der er råd for det et sted derude i cyberspace :) kan da google lidt for dig i morgen hvis det er ;)

  SvarSlet
 3. Hold da op, hvor er den flot. Hvor har du mon købt den?

  SvarSlet
 4. Jeg synes den er super flot til dig! Men det er også surt hvis du aldrig får den brugt.
  Jeg fiksede et par denim leggings for nylig, ved at lægge et lille snit i løbegangen bagpå på indersiden, så elastikken kan tages ind og ud (før den igennem igen med en sikkerhedsnål eller en stor stoppenål og sy den sammen) Så riede jeg bukserde sammen igen, og det kan ikke ses :)

  SvarSlet
 5. Mange tak allesammen. Jeg beholder den, så må vi se, hvad jeg kan gøre.

  @Beam:Jeg tror det skal sys i hånden hvis det er, men tak :)

  @Maria: Tak for tilbuddet, men jegkigger selv lige på det

  @natascha lhea: tak, det synes jeg også. Den er fra H&M divided.

  @FrkBlaBla: Ja, det må blive noget i den retning, desværre er elastikken syet fast i begge sider.

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Hvis du er interesseret i at sælge den, vil jeg gerne købe :-)

  SvarSlet
 7. Fandt den selv på H&Ms hjemmeside, hvor der var kommet en retur. Synes ellers den er superfin til dig, så håber du er kommet overens med den. :-)

  SvarSlet
 8. Det var godt, jeg ville skrive det samme, jeg er nemlig blevet ret glad for min :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.