lørdag den 23. maj 2009

Creme bodycon-kjole

Jeg ser potentiale i denne kjole fra Miss Selfridge til 35£ som skulle være cremefarvet. Jeg er dog lidt bange for, den er meget gennemsigtig. Hvad gør I med hvide gennemsigtige ting? Det er lige før jeg overvejer at få mig en god gammeldags underkjole.
billeder fra misselfridge.com

6 kommentarer:

 1. I gina tricot har de nogle lange topppe, som jeg plejer at ha' på inden under gennemsigtigt tøj:)

  SvarSlet
 2. Uh den er lækker :)
  Nudefarvet undertøj er i hvert fald et must.

  SvarSlet
 3. jeg har kjolen i sort. og den sidder rigtig flot på og er lavet i rigtig lækkkert stof. men den er meget lårkort. :) så ved du det. men går ud fra det er i samme stof som den sorte, og jeg ville umiddelbart ikke tro at den ville være gennemsigtig, da kjolen har flere lag stof. :)

  SvarSlet
 4. Jeg bruger nogen gange de lange toppe fra Pieces, ellers er nude undertøj også en mulighed.

  Jeg har forresten linket til din blog - håber det er ok...?

  Mette

  SvarSlet
 5. Den er rigtig lækker og meget a la alexander wang, jeg ville bruge en lang top inden under fx dem fra malene birger, mener de hedder flossie.

  http://fashionism-camillah.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Uh, tak for mange gode forslag :)

  @Karenmarie: tak for anmeldelse, lidt ærgeligt at den er så lårkort.

  @Mette: det er da helt ok, tak :) jeg kigger lige forbi din blog senere.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.