søndag den 24. maj 2009

Denimtop

Jeg så denne top i H&M for nogle dage siden, og til 179kr er den slet ikke dum. Den er elastisk så den sidder fint, men den er altså ikke helt så fin, som den flotte denimbody fra Miss Selfridge.

3 kommentarer:

 1. Hvor er den ellers lækker denne her! Hvorfor bor man ikke nær en "god" og opdateret H&M er det så bare lige jeg spørger..
  /L

  SvarSlet
 2. @Lotte:Ja, det er surt sådan noget, jeg sidder og ærger mig over, jeg ikke er i Kbh, så jeg kunne kigge på nogle af de ting, der kun kommer ud dér.

  @Sarah, hehe jeg må nok hellere lade være, men du kunne jo købe den ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.