søndag den 24. maj 2009

Pailletboleroen fra ebay

I går kom min pailletbolero med posten, og i første omgang blev jeg en lille smule skuffet. Der manglede nemlig nogle pailleter - ikke mange, men det var altså det første, jeg så, og lidt i modstrid med in excellent condition, som der stod. Desuden lugtede den lige lovligt meget af parfume. Men altså pailletterne kan lige syes på, og pailletboleroen lufter lige nu. Jeg skrev til sælgeren, som var ked af det og gav mig 2£ retur (jeg havde givet 5,11 + porto), så det synes jeg var i orden. Farven er lige som, jeg håbede på. Jeg har ikke lige orket at style den med noget endnu, men jeg glæder mig til at tage den i brug.

4 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Hvor meget blev det i alt i kroner for den og porto?

  SvarSlet
 2. Tak. Det blev ca 64 kr, men så har jeg fået knap 17kr retur pga. de manglende pailletter, så nu er den nede på ca 47kr.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Det kan da vist heller ikke gøres meget bedre! :D

  SvarSlet
 4. Nej, det synes jeg heller ikke :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.