søndag den 24. maj 2009

Hættetrøjedrømme

billede fra lucylove.dk


Efter at have set Lucy Love live fik jeg en ustyrlig lyst til en oversize hættetrøje. Jeg aner ikke, hvordan jeg skulle style den, og jeg tror slet ikke, det er mig (som næsten altid går i kjoler), men nogle gange kan man da godt drømme om at være lidt street alligevel. Det er vist American Apperal man skal have fat i, hvis man skal have sig en funky hættetrøje. Jeg overvejer det næsten, og havde de været lidt billigere, havde jeg måske købt en. Indtil videre nøjes jeg med at hoppe i en af mine kærestes oversize trøjer og afslapningsbukser på en dag som i dag.


Billeder fra 1-5+7 americanapperal.eu - 6 shop.hm.com


1 +7: AA, 43€ - 2+4: AA 53€ - 3: AA 45€ -5: AA 45€ - 6: H&M 198kr

2 kommentarer:

  1. Jeg sad faktisk selv og forelskede mig i nummer 4 her forleden. Og igår da jeg så musikvideoen til Daddy Was A DJ, tænkte jeg bare. wooow!

    SvarSlet
  2. Nr. 4 er rigtig fed, bare man havde lommerne fulde af penge :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.