tirsdag den 26. maj 2009

Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr

Ja ja, men nogle gange så snyder vejret. I morges iklædte jeg mig ballerinaer og sommerhumør, men det begyndte at regne og blæse, og det blev tåget, så jeg var heldig, at jeg nåede nogenlunde tørskoet hjem fra uni. Da jeg så skulle ud senere, var det i læderjakke og støvler, men der skinnede solen, og det var meget varmt. Jeg har bare ikke styr på det.

bukser fra zara, top fra H&M, ballerina fra primark, jakke fra H&M, støvler fra føtex og armbånd fra H&M

2 kommentarer:

  1. Super flot top.. Hvilket H&M mærke er det? og kan du mon huske prisen?

    SvarSlet
  2. Øhm, jeg er ikke helt sikker, jeg kan ikke lige genkende mærket, men jeg tror, det er det normale. Den var sat ned med 50%, og jeg gav 74,50kr.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.