tirsdag den 26. maj 2009

Yndlingskjole

Denne sorte kjole er en af mine yndlings. Den er fra H&M, og den har kostet 179kr. Den krøller næsten ikke og tørre hurtigt. Det er bedste er, at den sidder rigtig godt, og så er den bare så nem at style. Den fungerer fint i byen og kan også bruges en dag, hvor jeg ikke lige ved, hvad jeg skal have på, så er det bare et bælte i taljen og nogle armbånd på. Jeg skal se om, jeg ikke kan tage et billede på senere.

Har I nogle stykker tøj, der bare kan bruges til alt?
2 kommentarer:

  1. har en der minder om bare med 3/4 ærmer og den redder mig også hvergang jeg har tøjkrise inden en fest :-P ellers er det mønstrede kjoler som man bare smider på med en cardi og nogle enkle sko og så er man ready to go. eller zebradragten.

    SvarSlet
  2. Åh ja, zebradragten er også rigtig god :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.