fredag den 15. maj 2009

Det der ebay

Det burde være drømmen for sådan en med et discountliv som mig, men jeg har bare ikke kunne overskue at lede efter ting og sætte mig ind i noget som helst. I dag har jeg dog haft så meget tid pga. den %#!&?@ madforgiftning, at jeg har fået kigget, og jeg må indrømme, der er godt nok mange rigtig fine ting også til fine priser.

Jeg har besluttet, at mit første ebaykøb skal være noget vildt, som jeg ikke lige kan købe ellers - måske noget med pailletter? Det skal selvfølgelig også være billigt, ellers er det jo ikke sjovt. Jeg har ikke fundet dette endnu - selvom jeg havde lidt kig på en feskenfarvet ruskindblazer, men blazere er ikke mig, og det er også dumt at lade sig rive for meget med.

Hvis jeg var villig til at bruge lidt flere penge, ville jeg måske overveje disse wannabe Balmin/zara stilletter (mærket hedder vist Ajvani) til 49,99£ + 8,80 i porto, for jeg har da drømt om de fine sko et par gange. De kan findes ved at søge på "studded sandals". Ligner de ikke Zara's utrolig meget? Og er der nogen der har gjort et ebay-drømmekøb?

billede fra ajvani shoes

4 kommentarer:

 1. jeg har gjort mange:) Nævner i flæng pels, ting med palietter og kjoler i massevis...

  Har da også gjort dårlige køb, men fundene er overvældende

  SvarSlet
 2. Kan også klart anbefale ebay. Jeg har købt mange ting. Både specielle ting, og mere hverdags ting. For eksempel laver jeg tit en søgning på mærke og størrelse. Altså for eksempel "Topshop 12".
  Købte for nylig en brugt, men fin Topshop top til 39 kroner inkl porto. Tør ikke tænke på hvad tøserne på trendsales havde krævet...

  Kigger lige for tiden på paillet boleroer...

  SvarSlet
 3. Jeg ELSKER eBay! Så kort kan mit forhold til eBay beskrives :)

  Jeg har gjort mange kup gennem tiderne. Fantastiske overknee-støvler, som ingen andre har. En pallietjakke, der bare redder min røv, hver gang jeg har tøjkrise. Div. sko, tasker, smykker, blazere. Og så er det endda billigt og nemt. Trendsales når ikke eBay til sokkeholderne. Gider faktisk ikke Trendsales, det er alt for besværligt. Og sælgerne er sgu da emsige. eBay er alt det modsatte af TS.

  SvarSlet
 4. Uh det lyder godt. Jeg har lidt på fornemmelsen, det kan gå hen og blive meget farligt det her. Det er godt nok også lang tid siden, jeg har haft noget med trendsales at gøre, fordi der er så meget rod. Nu må vi se om jeg får fat i noget paillethalløj ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.