søndag den 17. maj 2009

Canvas Gladiator

Jeg tror altså, at de her kanvasgladiatorsandaler kunne være rigtig gode til sommer, og de står helt klart på min liste over ting, jeg overvejer at købe. De er fra Topshop og koster 18£.


billede fra topshop.com

3 kommentarer:

 1. Jeg overvejer også disse rigtig meget... dog er jeg i tvivl om Topshops skostørrelser. Har du erfaringer med om de er store/små i størrelserne eller skal man mon bare vælge det man plejer at bruge?
  /Cecilie
  Og tak for en go' blog som jeg læser med fornøjelse :)

  SvarSlet
 2. Mange tak. Jeg har kun lidt erfaring, og det var noget rod, men jeg tror det kun var den sko. Der var str 38 alt alt for lille og str 39 svømmede jeg rundt i.

  Men nu er de her i kanvas og med snørre, så jeg tror ikke, man går helt galt i byen, hvis man bare bestiller sin normale størrelse.

  Husk at få 10% rabat, hvis du køber online. Jeg bruger bare 15 tilfældige tal under NUS-nummeret.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Tak, det vil jeg huske!
  Ved du forresten hvilket firma Topshop shipper med? :)
  Mvh Cecilie

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.