søndag den 17. maj 2009

Første ebay-køb

Jep, jeg fik lige købt mig denne pailletbolero til 7,51£ inkl porto, så må se vi om det bliver en succes, ellers har den kostet under 65kr, så det vil ikke være meget, der er spildt. Jeg er lidt bange for, jeg kunne blive ebay- og pailletafhængig. Det er pailletter, billigt og spændende.


4 kommentarer:

 1. Tillykke! Og sikke et fund til prisen.
  Jeg er ude efter en i sort. Der er stadig et par dage tilbage, og et eller fjollehoved har allerede presset prisen op i fire pund. Uhørt!!(den er nemlig fra Primark)
  Glæder mig til at tvære andre bydere ud, når auktionen går på held. Bring it on!!
  (Lol, ja som du kan se, så bliver man afhængig af skidtet.)

  SvarSlet
 2. Tak, jeg er også ret tilfreds, bød først til allersidst. Det er helt vildt med at presse prisen op så tidligt.

  Jeg holder lidt øje med en smuk kjole, som jeg har droppet, for der er 3 dage til og to andre har lige budt den 10£ op med et punds interval, det er helt fjollet, de vinder den jo ikke nu.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Jeg læste et sted sådan en guide til ebay auktioner, og der stod, at man skulle byde sit maksimum bud fra start, fordi det ville skræmme andre væk med det samme.
  Men det tror jeg ikke helt på, for man ser jo kun hvad prisen er indtil videre, ikke det maks som nogen måske har budt.
  Jeg venter også altid til sidste øjeblik, selvom det er er en god finte at byde sit maks en time inden slut og så lukke computeren. Så bliver man ikke fristet til at betale mere, end man havde planlagt.

  SvarSlet
 4. Tja, det kommer vist også an på hvad ens maxbud er. Det er måske meget smart, det med en time inden, ellers må man have vilje styrke ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.