onsdag den 20. maj 2009

Ebay=afhængighed! / seneste køb

Åh, jeg må erkende, at ebay er for farligt. Det er simpelthen for billigt og for spændende. Mit seneste køb er derfor denne læderjakke til 0,99£ + 5£ i porto (ca. 50kr). Jeg synes, den ser fantastisk ud, og jeg glæder mig til at modtage den. Og så må jeg ikke købe eurowoman eller cover næste gang (så er den i det mindste tjent ind).billede fra shop.ebay.co.uk/merchant/d357sDet værste er, at der er flere ting på min watchliste, men dem må jeg nok droppe. Nogle gange er det nemmere med dyrere ting, for 50kr kan man jo altid lige spendere, men 2000kr er noget, der skal tænkes igennem først.


Når det er sagt: er det så ikke et fund? Jeg er ret vild med lukningen og så er farven også ret fin :)

4 kommentarer:

 1. Synes bestemt den er et super fund - jeg mener, 50kr. Det er da til at overkomme :) Virkelig fin farve ser det ud til, lækkert med noget læder i en anden farve end sort.
  /L

  SvarSlet
 2. Det er måske også det, der er hele problemet. Det er hver gang til at overkomme ;)
  Jeg er også glad for, at den er en anden farve end sort.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Man kan altid finde rigtig mange ting til rigtig lidt penge på Ebay. Det er som en light-version af narkomani - det første fix er (næsten) gratis.

  Rigtig fed jakke i øvrigt.

  Se nu har jeg fået lyst til at lure på Ebay IGEN!

  /Maria

  SvarSlet
 4. Undskyld ;) Ja, det er noget værre noget...

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.