torsdag den 21. maj 2009

Kate + Topshop

Hvor er der mange fine ting blandt Kate Moss' nye kollektion, hvis jeg havde penge, havde jeg styrtet ind på siden og købt disse tre kjoler, for de er virkelig smukke! Jeg er for resten også helt vild med hendes makeup - meget smukt. Er der nogen der har købt n0get?
billeder fra topshop.com


2 kommentarer:

  1. Hej Vibeke. Egentlig ikke noget med indlægget at gøre, men du skrev på et tidspunkt( mener da det var dig ? ) at du kunne hjælpe mig med min fysik, ville hører om du har en mail jeg kan skrive til, da min læseferie ligger lige om hjørnet og så er det meget rart at ha'!

    SvarSlet
  2. Ja da, den står også op i hjørnet, men den er discountliv@gmail.com :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.