mandag den 18. maj 2009

Hjemve

Jeg kom til at læse dette indlæg på Bloggerella, og nu har jeg vanvittig hjemve, og dum som jeg er, satte jeg Love Shop på, så nu savner jeg København helt vildt. Åh ja.

Jeg flyttede fra København til Århus for knap 3 år siden pga. min kærestes uddannelse, og jeg er rigtig glad for at have lært Århus at kende - det er en dejlig by - men nogle gange kan jeg få et helt sug i maven, fordi jeg savner mine ture gennem Assistensen, nedomkring Søerne og tilbage ad Nørrebrogade og Jagtvej. Jeg gik den hver weekend og nogle gange også midt i ugen, og den kunne godt tage mange timer fordi, jeg gik lidt kringlede veje. Når jeg kommer hjem på besøg, og går den tur, kan jeg godt få en lille tåre i øjnene.

Jeg savner også det med lige at bo over for de veninder, jeg er vokset op med. To minutter så står man hjemme hos hinanden. Jeg savner min familie. Før jeg flyttede til Århus, boede jeg hos mine forældre, og i opgangen ved siden af boede min søster, svorger og min dejlige nevø. Jeg så dem flere gange om ugen, og mindst én om ugen spiste vi allesammen sammen.

Og så er der alt det, jeg ikke kan beskrive ,som jeg savner rigtig meget. Jeg tror bare lige, jeg skulle ud med det.

PS.Jeg rigtig glad for, at vi flyttede til Århus, blev lidt selvstændige og lærte en anden by at kende. Her er rigtig hyggeligt.

3 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå du savner København, og det siger hende, som havde hjemve til den grønne ø i midten af Danmark, efter de første par uger på "djævleøen".

  Men nu vil jeg sgutte tilbage til Fyn, København vinder i den grad ved nærmere bekendtskab.
  Når det er sagt, så er Århus hellere ikke nogen ringe by - gå om på bagsiden af det gamle Ceres bryggeri en mørk aften, og se den udsigt der over Århus.
  Det er fantastisk.

  Hvis jeg ikke får job i København og omegn, så håber jeg at jeg får muligheden for at bosætte mig på Århuskanten.

  SvarSlet
 2. Århus er helt fantastisk, men det er bare ikke mit hjem på samme måde som København er. Jeg havde aldrig troet jeg skulle flytte nogle steder hen. Men jeg er glad for jeg flyttede til Århus og jeg nyder at være her.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Forstår dig så godt - er flyttet fra sydsjælland til KBH for ganske nylig, og savner min familie og venner helt forfærdeligt, men er samtidig mere og mere sikker på, at KBH & mig måske bliver et længere forhold..

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.