tirsdag den 12. maj 2009

I min pung er der

Senette fra Fashion is on fire har lavet et indlæg med indholdet af sin pung, og det synes jeg er en god idé. Jeg har aldrig særlig meget i min taske udover pungen, mobil og lommetørklæder, men min pung er rimelig proppet.

Af de vigtige ting er der sygesikringsbevis, kørekort og dankort/visa. Så er der et donorkort (jeg giver det hele væk), og et bloddonorkort fra da jeg boede i København. Jeg må desværre indrømme, at jeg ikke har taget mig sammen til at donere blod, mens jeg har boet i Århus, men der står min blodtype på, så det er meget rart at have med. Så er der et Politiken pluskort, der giver rabat på museer og nogle caféer og restauranter, men jeg kun brugt det en gang. Til gengæld bruger jeg rimelig ofte mit wildcard og mit H&M clubkort, som også ligger i min pung. Så er der 2x2 zoners klippekort - ét til Kbh og ét til Århus samt et gammelt alle zoners kort. Der er studiekort og kantinekort (der giver 10% rabat), to H&M gavekort, H&M bonuscheck jeg ikke har fået indløst endnu, et Jackpot gavekort, et gammelt rejseforsikringskort, en brugt togbillet (Århus-Kbh), en billet til the tube i London, en masse kvitteringer hovedsageligt fra Føtex og H&M, en perle og 73,50kr.

Tænk at det hele kan være i pungen! Hvad er der i din?


2 kommentarer:

  1. Sygesikringsbevis med flænge i, fordi det blev kørt over af en bil. Dankort. Lille hæfte til at notere ned hvor mange penge jeg har, hvor mange jeg bruger, på hvad, og hvor mange jeg har tilbage (bruger det aldrig) gavekort til magasin + to magasin medlemskort (fik to ved en fejl). Valutaomregner på plastikkort. Hundredevis af bon'er. Ca 3 klippekort (2 af dem er bruge) gamle busbiletter. Nøglekort til mit arbejde. Billede af en ven. Og cirka 10 kr :D

    SvarSlet
  2. Jeg nåede lige at blive imponeret over, at du kunne holde styr på pengene med sådan et hæfte ;)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.