onsdag den 13. maj 2009

Seneste køb

Mit seneste køb er denne Tulip Petal nederdel fra Topshop, som jeg også har skrevet om her og her . Den har været på udsalg i et stykke tid, men nu tog jeg mig endelig sammen og købte den, for jeg har tænkt meget på den.

Den opfylder to behov, den er en nederdel, og den er sandfarvet. Jeg tror, jeg bliver rigtig glad for den. Den var sat ned til 20£ og så var der lige 10% studierabat med NUS (jeg skrev bare 15 tilfældige tal). Så har jeg også brugt en del af mit gavekort fra kæresten. Jeg glæder mig til den kommer.

billede fra topshop.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.